Felsökning en Linksys Wireless G-USB-adapter

December 6

Felsökning en Linksys Wireless G-USB-adapter


Linksys Wireless G USB-adapter är ett USB-minne som gör det möjligt för datoranvändare att ansluta till sin Internet-router utan användning av en Ethernet-kabel. Enheten, som körs på 2,4 GHz, erbjuder användarna möjlighet att överföra data över deras trådlösa nätverk i hastigheter upp till 54 Mbps. Tyvärr kan du uppleva problem med att använda Linksys Wireless G-adapter med tiden när den används i samband med den medföljande programvaran "Wireless Network Monitor". Lyckligtvis många av dessa problem kan korrigeras genom att ta bort detta program och endast installera Linksys Wireless G USB-adapter drivrutiner.

Instruktioner

Linksys Software fungerar inte korrekt

1 Koppla Linksys Wireless G USB dongle från datorn. Klicka på "Start" menyfliken på det nedre vänstra hörnet av skärmen och klicka på "Kontrollpanelen" -fliken. Dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program" -ikonen och välj Linksys Wireless Network Monitor. Vänta eftersom programmet avinstalleras. Starta om datorn när processen är klar.

2 Placera Linksys installationsskivan i datorns optiska enhet och vänta på att ladda. Tryck på "Exit" knappen längst upp till höger i dialogrutan för att avsluta guiden Linksys Wireless Network Monitor installationsprogrammet.

3 Anslut Linksys Wireless G USB-adapter i en ledig USB-port på datorn. Vänta tills Windows inbyggda "Hardware Wizard Installation" den att starta. Bocka av rutan bredvid alternativet "Installera mjukvara automatiskt" och klicka på "Nästa". Windows kommer att hitta de drivrutiner som behövs för Linksys Wireless G-adapter för att fungera korrekt och installera dem. Klicka på "Avsluta" när installationen är klar.

4 Högerklicka på "Connection Monitor Wireless" i systemets uppgiftsfältet längst ned till höger på datorskärmen. Leta reda på namnet på ditt trådlösa nätverk och dubbelklicka på den. Ingång en krypteringsnyckel, om så erfordras, och starta datorns webbläsare. Besöka olika webbplatser på Internet för att säkerställa att Linksys Wireless G USB-adapter fungerar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com