Hur du formaterar en Word-fil för Kindle

December 10

Hur du formaterar en Word-fil för Kindle


Amazons föredraget format för att ladda upp filer till Kindle är HTML. Word-dokument kan enkelt sparas i HTML-formatering, laddat sedan till Kindle för filkonvertering. För bästa resultat, låt din text tala för sig själv och inte försöka över styra formateringen av dokumentet. Utseendet på dokumentet kommer att variera beroende på Kindle enheten varje läsare använder. Kom ihåg att få e-böcker är perfekt i sin formatering, inklusive dem på Kindle. Även bäst säljande böcker av topp förlag inte perfekt formaterade när de överförs till Kindle.

Instruktioner

1 Skapa ett nytt dokument i Microsoft Word, 3,5 inches bred, 4 inches hög, med 0,25 marginaler att efterlikna storleken på Kindle. Det låter dig se vad ditt arbete kommer att se ut på en Kindle. När uppladdad, kommer Kindle ignorera sidstorleken.

2 Öppna originaldokumentet i Microsoft Word. Kopiera och klistra in innehållet i din bok genom att trycka Ctrl-A på tangentbordet och sedan Ctrl-C. Klistra in den på det nya dokumentet genom att trycka Ctrl-V.

3 Ändra teckenstorlek till 10, 12, 14 och 18. Dessa är de enda storlekar som används av Kindle. Andra teckenstorlekar kommer att konverteras till den storlek som ligger närmast en av dessa siffror. Typsnitt kommer också att ignoreras av Kindle, så använd Times New Roman för att se vad typsnitten kommer att se ut på Kindle medan du arbetar med dokument.

4 Formatera stycken till "Left Align." Ta bort alla bindestreck placeras i mitten av ord.

5 Använd första linjens styckeindrag som önskas, högst 1,5 inches. Kindle automatiskt indrag på första raden av punkterna, så att du inte behöver ställa in dessa manuellt. Kindle kommer inte att erkänna 0 streck första raden formatering. För dessa punkter, använd en första linjens strecksatsen 0,01 inches. Kindle kommer att acceptera detta, och det kommer inte att se ut som en fördjupning till läsaren.

6 Ta bort alla flikar som används i dokumentet. Kindle kommer inte igen dem.

7 Ta bort alla tabeller från dokumentet. Kindle kommer inte att formatera dem på rätt sätt.

8 Använd sidbrytningar som önskas. Placera en sidbrytning före varje kapitel.

9 Infoga hyperlänkar till Internet så önskas.

10 Använd Word Innehållsförteckning funktion för att skapa en innehållsförteckning med länkar till varje kapitel. Och formatera innehållsförteckningen och radera alla sidnummer. Sidnummer kommer att variera beroende på teckenstorleken som valts av läsaren, liksom den anordning som används för att läsa dokumentet.

11 Spara dokumentet som med HTML-formatering genom att välja "Spara som ..." och välja HTML i formateringsalternativ.

12 Granska dokumentet noggrant innan du laddar upp till Kindle. Använd Word för att göra ändringar i dokumentet. Om du behöver göra ändringar i HTML-koden, inte använda Word, eftersom detta kommer att ge oförutsägbara resultat i dokumentet. Använd Anteckningar eller en HTML-redigeringsprogram för att redigera HTML-kod.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com