Hur man använder Skype med SAM

December 7

Hur man använder Skype med SAM


SAM, eller Skype telefonsvarare är precis vad man kan förvänta sig: en telefonsvarare för videokonferenser och IP-telefoni program Skype. SAM, som utvecklats av programvaruföretaget KishKish, kommer att ta och spela in Skype-samtal du får när du är borta från datorn.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera SAM, om du inte har gjort det redan (se Resurser).

2 Ladda ner och installera den senaste versionen av Skype, om du inte har gjort det redan (se Resurser). Om du redan har Skype installerat på datorn, öppna menyn "Hjälp" längst upp på skärmen och klicka på "Sök efter uppdateringar" för att säkerställa att du har den senaste versionen av programvaran.

3 Öppna SAM. Dubbelklicka på ikonen SAM på skrivbordet. Alternativt, öppna menyn "Start", klicka på "Program" till mappen SAM och klicka på "SAM" -ikonen där.

4 Öppna Skype. Dubbelklicka på "Skype" -ikonen på skrivbordet. Alternativt, öppna menyn "Start", klicka på "Program" till mappen Skype och klicka på "Skype" -ikonen där.

5 Leta upp ett meddelande i Skype läsning "SAM.exe vill använda Skype." Det kommer att vara nära toppen av Skype-fönstret. Klicka på "Tillåt åtkomst" -knappen. Detta kommer att synkronisera SAM med Skype.

6 Dubbelklicka på "SAM" -ikonen i aktivitetsfältet i det nedre högra hörnet på skärmen. Detta öppnar kontrollfönstret SAM.

7 Klicka på fliken "Alternativ". Klicka på "telefonsvarare" -ikonen på skärmen Alternativ. Ställ in hur lång tid i sekunder som du vill att telefonsvararen ska vänta innan plocka upp. Ställ pickup gånger både för när din status är inställd som "Online" och när din status är inställd som "bort." Standardtiderna är 15 sekunder när du är online och två sekunder när du är borta.

8 Klicka på "Default Caller" -ikonen. Ladda upp din egen telefonsvarare hälsning eller använd standard hälsning. Du kan också ställa in en maximal längd för meddelanden. Standardlängden för inkommande meddelanden är 120 sekunder.

9 Klicka på "telefonsvarare" -ikonen. Klicka på "Starta ett inkommande testuppringning från Echo123." Detta kommer att ha Skype automatiska ljudtesttjänsten plats ett samtal till ditt konto. Låt samtalet ringen tills telefonsvararen plockar upp.

10 Klicka på fliken "Meddelanden". Det missade samtalet från Echo123 ska listas. Klicka på samtalet och klicka på "Play" -knappen för att lyssna på meddelandet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com