Hur man spelar in ljud med Windows XP Media Center

August 12

Windows XP Media Center levereras med Sound Recorder verktyg för inspelning av ljud på en dator. När en mikrofon ansluten till datorn, kan Sound Recorder användas för att spela musik, tal, presentationer och intervjuer. Ljudet kan också redigeras och blandas med andra inspelningar. Genomförda ljudfiler kan lagras på datorn, bränns på en CD eller laddas upp till en MP3-spelare eller iPod.

Instruktioner

1 Anslut mikrofonen genom att sätta i kontakten i änden av sladden i datorns mikrofon eller ljudkort, vanligtvis belägen längs den vänstra kanten av en bärbar dator eller på baksidan av en dators centralenhet (CPU).

2 Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen, klicka sedan på "Alla program."

3 Välj "Tillbehör" från rullgardinsmenyn, klicka på "Entertainment" och välj "Sound Recorder."

4 Placera mikrofonen inom räckhåll för ljudkälla och klicka på "Record" -knappen på Ljudinspelaren. Knappen har en svart cirkel i mitten.

5 Klicka på "Stop" knappen när inspelningen är klar, välj sedan "File" och klicka på "Spara". Skriv in ett namn för inspelningen och klicka på "Spara".

Tips

  • Spara utrymme på datorns hårddisk genom att bränna ljudinspelningar till en CD eller uppladdning till en bärbar ljudenhet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com