STOPzilla laddas inte

January 3

STOPzilla är en typ av anti-malware program som gjorts av ett företag som heter Roxio. STOPzilla har förmågan att skanna din hårddisk för spår av virus, adware, spyware och andra typer av program som syftar till att göra skada på din maskin. Om STOPzilla vägrar att ladda framgångsrikt på din dator, kan det bero på ett antal olika skäl, inklusive en underlåtenhet att uppfylla programmets minimikrav.

Instruktioner

1 Kontrollera att datorn har ett av de operativsystem som krävs av STOPzilla programvara. Den senaste versionen av STOPzilla är konstruerad för att köras på Windows 2000, Windows XP, Windows Vista och Windows 7 operativsystem. Kör ett operativsystem som är äldre än Windows 2000 kan resultera i STOPzilla att inte kunna fungera.

2 Rengör datasidan av CD-skiva som du använder för att installera STOPzilla. Om du installerar STOPzilla via en optisk skiva och den sida av skivan uppgifter är smutsig, kan CD-ROM eller DVD-ROM-enheten inte kan läsa eller känna igen den. Använd en torr trasa för att torka av datasidan och försöka installera STOPzilla igen.

3 Se till att du har webbläsaren Internet Explorer installerad på datorn. Den senaste versionen av STOPzilla programvara kräver minst Internet Explorer version 6.0 för att fungera. Du kan ha andra webbläsare installerade på datorn, men STOPzilla ska fungera dess minsta systemkrav kallar för att ha Microsofts Internet Explorer installeras på samma maskin.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com