Kan du skapa en PDF-fil av en HTML?

November 25

Webbsidor och HTML-dokument kan omvandlas till PDF-filer på nätet eller genom att använda fristående PDF-program som innehåller funktioner för att omvandla olika typer av filer och dokument. Om du väljer att konvertera en webbsida eller HTML-dokument på nätet, måste du ha fullständig webbplats namn eller webbadressen för platsen för att förvandla det till en PDF-fil.

Online-PDF-omvandlare

I de flesta fall börja med att skriva in webbplatsens namn eller webbadressen för webbplatsen som du vill konvertera till "URL-adress" som visas på hemsidan för PDF-konverterare webbplats. När du har angett informationen, trycker på knappen "Konvertera" eller "Skapa PDF". Generellt sett tar det bara några sekunder för webbplatsen för att konvertera en webbsida eller HTML-dokument till en PDF-fil. Leta efter PDF nedladdningslänken på webbsidan och klicka på länken för att öppna PDF-filen efter konverteringen är klar. Du kan spara PDF-filen på datorns hårddisk.

PDF Converter webbplatser

Gratis online-tjänster som HTM2PDF, HTML-PDF-omvandlare och Pdfonfly.com tillåter dig att konvertera HTML-dokument till PDF-filer. Du kan konvertera ett obegränsat antal HTML-dokument till PDF-filer, en i taget. Vissa PDF-konverterare webbplatser erbjuder även billiga medlemskap program som låter dig redigera dina konverterade PDF-filer på nätet. Sådana webbplatser kan du göra saker som Ta bort webbsida logotyper, skapa tabeller av innehåll, lägga till titlar och skapa försättsblad för dina PDF-filer.

PDF konverteringsverktyg

En bra PDF program har ett konverteringsverktyg som låter dig konvertera alla typer av dokument till PDF-filer. När du vill konvertera HTML-dokument till PDF-filer, välj PDF-program som konverterar filer sparas som DOC, RTF, HTML och TXT. Webbplatser som FreewareSharewareCenter.com, Tucows.com och Brothersoft.com erbjuder nedladdningsbara HTML till PDF programvara alternativ.

Gratis HTML till PDF Software

Dessutom, PDF Area, VeryPDF och gratis HTML till PDF Converter ger lättanvända, fristående program för att konvertera HTML-dokument till PDF-filer. När du har installerat programmet på din dator, kan du konvertera alla typer av utskrivbara dokument till en PDF-fil. Även information om dina konverterade PDF-filer inte kan ändras, kan med hjälp av PDF Converter vara ett praktiskt sätt att hålla arbete från redigeras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com