Fördelar och nackdelar med bärbara datorer

November 21

Bärbara datorer är bärbara datorer som gör att du kan ta ditt arbete var du vill. De finns i storlekar från 10-tums netbooks till 18-tums stationär dator modeller. Om en bärbar dator är rätt för dig beror till stor del på vad du planerar att använda den för.

Storlek

Bärbara datorer har en stor fördel jämfört med stationära datorer på grund av deras mindre storlek och vikt. När du konfigurerar din dator, kommer en stationär ta mycket mer utrymme.

bärbarhet

Bärbara datorer kan köras på strömmen från en krets eller ett batteri som gör att du kan köra din bärbara dator var som helst i flera timmar. Om du behöver för att kunna ta datorn med dig, med en bärbar dator är en stor fördel.

Fungera

Bärbara datorer har inte samma topp prestanda som stationära datorer gör. Men för de flesta människor, är bärbara datorer prestationer mer än tillräcklig. Men om du planerar att göra musik, video eller grafisk redigering, eller är en seriös gamer, kan en bärbar dator inte har kapacitet du behöver.

Kosta

Bärbara datorer kommer att kosta betydligt mer än en stationär med liknande funktioner. Enligt Consumer Reports, bärbara datorer också kosta mer att reparera än stationära datorer.

potential

Bärbara datorer är inte så lätt att uppgradera som stationära datorer, och enligt Consumer Reports, bryter de ner oftare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com