Hur man installerar en virtuell PDF Printer

May 4

Hur man installerar en virtuell PDF Printer


Du behöver inte dyra och skrymmande Adobe Acrobat för att skapa PDF-filer. Virtual PDF Printer gör det möjligt att spara alla dokument som en PDF-fil med en enkel justering av skrivarinställningarna. Detta program är nästan lika enkelt att ladda ner och installera på din Windows-system som det är att använda. Några ytterligare klick är allt som behövs för att dela detta program med alla användare i det lokala nätverket. Det är lite problem att gå igenom för den stora payoff att kunna skapa PDF-filer.

Instruktioner

1 Ladda ner Virtual PDF Printer från Wondersoft hemsida (se Resurser). Följ instruktionerna i installationsguiden.

2 Klicka på Windows "Start" och öppna "Kontrollpanelen." I klassiskt läge dubbelklicka på "Skrivare". Du bör se Virtual PDF Printer listad bland dina tillgängliga skrivare. Om du inte vill att detta ska vara standardinställning skrivare, högerklicka på den skrivare du vill använda som standard och klicka på "Använd som standardskrivare."

3 Om du vill dela Virtual PDF Printer med andra lokala nätverksanvändare, högerklicka på "Virtual PDF Printer" ikonen och välj "Sharing ...."

4 Klicka på "Ändra delningsalternativ" (i Windows Vista och 7) och klicka på "Fortsätt" när Windows ber om tillåtelse att fortsätta. En ny dialogruta kommer att dyka upp. Markera kryssrutan bredvid "Dela den här skrivaren."

5 I Windows Vista eller senare, kommer detta automatiskt fylla i "Resursnamn" fältet och automatisk markera rutan bredvid "Render utskrifter på klientdatorer." Ändra inte dessa inställningar. På tidigare versioner av Windows, välj "Delad som:" fältet och ange "VirtualP." Om andra användare använder olika versioner av Windows, klicka på "Ytterligare drivrutiner" och följ instruktionerna för att installera rätt drivrutin för övriga Windows-versioner. Annars klickar "Okej."

6 Att konvertera ett dokument till en PDF-fil, välj din ordbehandlare skrivarinställningar. Välj "Virtual PDF Printer" och klicka på "Skriv ut". En dialogruta kommer att dyka upp som frågar var du vill spara PDF-filen. Välj rätt plats och klicka på "Ok".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com