Hur man installerar Windows XP efter byte en kraschad hårddisk

July 30

Hur man installerar Windows XP efter byte en kraschad hårddisk


Din hårddisk har kraschat och det enda valet du har är att säga adjö till dina data och ladda en ny installation av Windows XP. De flesta PC-användare kommer att uppleva mardrömsscenariot av en hårddiskfel åtminstone en gång, och att återhämta sig kan vara en stor prövning. Om du inte har en aktuell säkerhetskopia, måste du installera om alla dina program och sedan försöka återställa musik och andra data bit för bit från olika källor. Innan du kan göra det, men måste du installera operativsystemet Windows XP.

Instruktioner

1 Sätt in Windows installations-CD i datorns skivenhet och slå på datorn. En uppmaning kommer att instruera dig att "Tryck på valfri tangent för att starta från cd-skiva." Tryck på en tangent på tangentbordet för att starta från Windows XP-CD.

2 Tryck på "Enter" för att starta installationsguiden när "Välkommen till installationsprogrammet" visas. Tryck på "F8" knappen när programvarulicens visas.

3 Följ instruktionerna på skärmen för att välja och formatera en partition på hårddisken där Windows XP ska installeras. Windows skapar partitionen.

4 Följ instruktionerna på skärmen som installationsguiden installerar Windows XP och konfigurerar systemet. När installationen är klar kan du börja arbetet med att installera dina program från tredje part och återställa data.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com