Hur Hide IP-adress i Google Chrome

June 9

Hur Hide IP-adress i Google Chrome


Om du vill maskera eller dölja din IP-adress, kan du göra det med en proxyserver. Proxyservrar är datorer som ansluter dig till olika Internet-tjänster som du behöver. När båten kommer datorn att ansluta till Internet via proxyservern, i stället för direkt till Internet. Proxyserverinställningar sätts upp i din webbläsare. Google Chrome har olika alternativ för att hjälpa till att ställa upp din proxyserver för hemmet surfning.

Instruktioner

1 Hitta en proxyserver för att använda. Proxyservrar är oftast prenumerationstjänster som tar ut en månad eller vecka takt. Du hittar dessa genom att gå till en lista som SamAir proxylistan (se Resurser). När du prenumererar på en proxyserver, göra en lista över dina uppgifter för anslutning.

2 Öppna Google Chrome genom att klicka på "Start", "Alla program" och sedan Google Chrome. Klicka på knappen Verktyg i aktivitetsfältet (ikon av en skiftnyckel), och klicka sedan på "Alternativ". Klicka på "Under huven" fliken för att starta avancerade inställningar.

3 Klicka på "Ändra proxyinställningar" och klicka sedan på "LAN-inställningar."

4 Klicka på "Använd en proxyserver för nätverket" och ange IP-adressen för proxyservern i "Address" och "port" till given portadress. Klicka på "OK" och sedan "OK" igen sätta upp en proxy för att avsluta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com