Drop Meny Register i Internet Explorer 7

November 17

En droppe meny HTML-kontrollen visar en lista över val som en webbplats läsaren kan välja när du fyller i formulär. Internet Explorer 7 stöder dessa droppe menykontroller. Varje post i kontroll ges ett indexnummer. Indextal börjar med 0, och ökning med 1 varje gång du lägger till ett nytt element.

Internet Explorer 7 och CSS

IE7 har vissa specifika CSS krav för urval och släpp menylådor. För andra webbläsare, kan attributet "höjd" ställas in för att välja HTML-tagg. I IE7, måste du ändra teckenstorleken. Ändra teckenstorlek tvingar väljer drop-menyn för att expandera. Följande CSS visar hur du öka höjden på en utvald drop meny:

välj {

font-size: 15px;

}

document.getElementById förklaring

Du måste använda document.getElementById förklaring när du behöver för att referera till select drop-menyn. Om du försöker hämta elementet med attributet "name", fungerar det inte. "ID" attribut av nedgången menyn visar värdet. Till exempel, för att hämta den valda av din webbplats läsare värde, använd följande kod:

var svaret;
answer = document.getElementById ( "id") selectedValue.

Installera den senaste patchen

Äldre versioner av IE7 som inte har uppdaterats med den senaste säkerhetskorrigeringen har ett problem visar drop menyrutorna. Microsoft har bekräftat att detta är en fråga som repareras genom att installera den senaste patchen. Nedladdningen innehåller en körbar fil som du bara behöver dubbelklicka för att uppdatera din IE7 webbläsare. När programvaran installeras, starta om datorn.

Kontrollera HTML

Om du har stavfel i HTML för en droppe meny, inte IE7 inte visa kontroll på rätt sätt. Vissa webbläsare är mer förlåtande när det gäller HTML fel, men IE7 inte visas i urvalsboxen. Visa din HTML och leta efter en öppnings- och stängningstaggen. Saknade taggar orsakar elementet att försvinna från webbsidan, och det är en enkel fix att återhämta sig från HTML fel i IE7.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com