Hur man ställer in en Amazon Book Säljare konto

November 4

Hur man ställer in en Amazon Book Säljare konto


En anledning till att Amazon.com är en av världens största online-marknadsplatser är att de tillåter tredjepartsleverantörer att sälja produkter via deras hemsida. För att ställa in en bok som säljer verksamhet på Amazon, registrera med Amazon Säljare Services. Du kan registrera dig för ett säljarkonto på bara några minuter så länge du har en giltig verksamhet telefonnummer och ett kreditkort för att betala för tjänsten.

Instruktioner

1 Navigera din webbläsare till amazon.com och klicka på länken "sälja på Amazon" i mitten-slutet av sidan.

2 Klicka på "Start Selling" -knappen.

3 Fyll i formuläret för att skapa ett nytt Amazon konto, eller klicka på "Använd befintlig Amazon kundkonto" knappen och skriv in ditt befintliga användarnamn och lösenord.

4 Klicka på "avtalet" för att läsa affärsavtal Amazon, sedan markera rutan bredvid "avtalet" om du accepterar villkoren.

5 Skriv önskat företag visningsnamn, en juridisk firma och din adress och telefonnummer i formuläret. Klicka på "Fortsätt" för att fortsätta.

6 Skriv in dina kreditkortsuppgifter. Amazon fakturerar detta kreditkort $ 39,99 per månad i juni 2011 för att täcka sälja avgifter, plus några avgifter i samband med enskilda transaktioner. Klicka på "Fortsätt" för att fortsätta.

7 Ge ett telefonnummer som du vill använda för verifiering av identitet, klicka sedan på knappen "Call Me Now".

8 Svara i telefonen och skriv PIN-koden som Amazons automatiserade system ger i textfältet. Klicka på "Fortsätt" för att gå vidare till en bekräftelsesida. Din Amazon säljare konto inrättas är klar att använda.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com