Hur man laddar ner en Norton 360 Trial

April 24

Hur man laddar ner en Norton 360 Trial


Internet kan fungera som en stor resurs för miljontals människor som söker att dela information. Men med allt som är bra, det finns alltid en baksida. Den största nackdelen med Internet är att hackare och andra cyberbrottslingar skapar virus och spionprogram för att stjäla personlig information från din dator när du är online. Lyckligtvis finns det ett antal stora företag där ute som gör program för att skydda användarna från cyberattacker, och många erbjuder en gratis provanvändningsperiod bara så att du kan prova sina program och se om det är rätt för dina behov.

Instruktioner

Hur man laddar ner en Norton 360 Trial

1 Besök Norton hemsida. Se länken resurserna nedan och klicka på den. Du kommer att tas till Norton webbplats där du kan ladda ner en gratis testversion av Norton 360.

2 Klicka på "Prova nu" -knappen för att ladda ner gratis prov. I mitten av skärmen, mot toppen, kommer det att finnas en tabell de visar Norton 360 nedladdning. Till höger om detta kommer att vara en knapp som är märkt "Försök nu". Helt enkelt vänsterklicka med musen på den här knappen, och du kommer att börja ladda ner programmet till datorn.

3 Välj spara plats för nedladdning. En popup-ruta visas på skärmen som frågar om du vill spara det här programmet. Välj önskad plats och klicka på "Spara" -knappen.

4 Klicka på installationsikonen och installera fri rättegång. När hämtningen är klar, helt enkelt dubbelvänsterklicka på Norton 360-ikonen på skrivbordet och följ instruktionerna för att installera testversionen.

Tips

  • Läs systemkraven innan du laddar ner och installerar Norton 360 fri rättegång, för att säkerställa att datorn uppfyller minimikraven.
  • Efter 15 dagar rättegången går ut och programmet kommer inte längre att fungera tills du betalar för en licens.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com