Hur man öka uppringd hastighet med fria program

July 15

Hur man öka uppringd hastighet med fria program


Uppringd Internet är långsammare än DSL eller bredbandsanslutningar. En uppringd använder telefonlinjen för att ansluta till Internet. Det kan bli lite frustrerande när du använder ett uppringt nätverk för att ladda ner vissa filer eller bläddra rika och högkvalitativ grafik på webben. Lyckligtvis finns det vissa fria program som finns tillgängliga för dig som kan öka uppringd nedladdningshastighet och optimera dess prestanda.

Instruktioner

1 Öka din nedladdningshastighet genom att ladda ner & quot; Download Accelerator Plus (DAP) & quot; fri programvara. DAP använder flera anslutningar för att hämta en viss fil. Om en anslutning tråd blir långsam, ansluter DAP till en annan tråd att maximera nedladdningshastighet. En annan fördel med DAP är att det tillåter dig att schemalägga dina nedladdningar. Med andra ord, kan du schemalägga dina nedladdningar vid en tid när du inte surfar på webben, som nattetid, när du & # 039; re sömn. Detta kommer också att öka din beter fart på dagen, när du utnyttjar hela bandbredden för att surfa på Internet.

2 Öka din uppringd hastighet med Windows-brandväggen freeware. Till skillnad från Download Accelerator, är Windows-brandväggen förinstallerat på datorn. Det är ett underbart verktyg för att optimera din uppringda prestanda som det blockerar oönskade eller oanvända program som använder Internet och i övrigt kan fastna i begränsad bandbredd. Du kan hitta & quot; Windows-brandväggen & quot; i & quot; Kontrollpanelen & quot; i & quot; Start & quot; meny. Klicka på den och se till att den är påslagen.

3 Öka uppringd hastighet med & quot; Blixt & quot; fri programvara. FlashGet delar dina nedladdade filer i olika sektioner för att förhindra nedladdning statisk (orsakas när du hämtar en stor fil) och därmed öka din nedladdningshastighet. FlashGet hjälper dig också att prioritera dina nedladdningar. Detta säkerställer att du inte overutilizing begränsade uppringd bandbredd, vilket bidrar till att öka din surfning hastighet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com