Hur man gör Casio Keyboard USB Driver Work

July 24

Utnyttja Enhetshanteraren verktyg inneboende till Windows för att lösa Casio USB tangentbord föraren frågor med en PC. Den mest sannolika orsaken till USB-tangentbord fel är att fel eller en skadad drivrutin är installerad för produkten. Detta förhindrar att tangentbordet från samverkan korrekt med de andra komponenterna i datorn. All hårdvara, såsom USB-tangentbord och möss, kräver enhetsspecifika drivrutiner filer att arbeta. Verktyget Device Manager kan du hitta och installera rätt drivrutin för en Casio USB-tangentbord, så att du kan använda den med din dator.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen på skrivbordet i Windows för att avslöja startmenyn. Klicka på "Kontrollpanelen" för att öppna kontrollpanelen fönstret.

2 Klicka på "System och säkerhet" alternativet i Kontrollpanelen. Klicka sedan på "Device Manager" som finns under "System" rubrik. Fönstret Enhetshanteraren kommer i sikte visar all hårdvara som används på datorn.

3 Klicka på "Tangentbord" på väg till öppna en lista med enheter. Dubbelklicka på namnet på Casio USB-tangentbord. Ett fönster Device Properties visas.

4 Klicka på fliken "Drivrutin" inom fönstret Enhetsegenskaper följt genom att trycka på "Uppdatera drivrutin" knappen för att starta Windows Guiden Update.

5 Klicka på "Sök automatiskt efter uppdaterade drivrutiner." Windows lokaliserar och installerar den bästa drivrutinen för USB-tangentbord. Tangentbordet är nu klar för användning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com