Adobe Photoshop för Fashion Design Tutorial

April 19

Adobe Photoshop för Fashion Design Tutorial


Även om ditt arbete innebär att sy, designa kläder eller sätta ihop bitar för att göra en titt arbete, kan du få några avgörande hjälp med Photoshop. Photoshop är ett grafikprogram program tillgängligt som en del av Adobe Creative Suite och det erbjuder en rad verktyg, filter och färger för att stödja modedesigners. Även den mest oerfarna modedesigner (och Photoshop användare) kan använda Photoshop för att ändra kläder färger (utan att behöva färgämne och åter sy material), airbrush modellernas ansikten eller prov bakgrunder och layouter utan att binda till byggavdelningens budget. Med bara några snabba klick kan Photoshop hjälpa till att få din mode redo för banan.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop och dra ner menyn "Arkiv". Klicka på "Öppna" och sedan bläddra till ett fotografi av ett klädesplagg, såsom en klänning eller skjorta. Dubbelklicka på filnamnet för att öppna bilden i Photoshop.

2 Klicka på "Lasso" verktyg, som ligger på "Verktyg" paletten, sedan rita en kontur runt bara kläder, lämnar ut några bakgrundsbilder. När blinkande streckade linjer visas, högerklicka på dem och välj "Layer via Kopiera." Rulla över till "Lager" meny, där du kommer att se en ny Layer 1. Högerklicka på lagret under, bakgrund, och välj "Ta bort lager." Vad som är kvar är bara konturerna av dina kläder.

3 Dra ner menyn "Bild" och välj "Justera" och sedan "Nyans / Mättnad." Flytta "Hue" reglaget till vänster eller höger, omedelbart se vad din plagg skulle se ut i en annan färg. Klicka på "OK" när nöjd.

4 Klicka på "Paint Bucket" verktyg på "Verktyg" paletten, sedan dra ner "Fill" meny på verktygsfältet längst upp på skärmen. Välj "Mönster". Klicka i "Mönster" rutan och välj en bakgrundsdesign att gå bakom plagg, såsom en tidning layout. Klicka på mönstret och klicka sedan på markören inne i bilden, som fylls med mönstret bakom kläderna.

5 Öppna ett nytt foto, en av en modells närbild eller huvud skott. Klicka på "Förstora" verktyg på "Verktyg" paletten för att zooma in på ett problem plats, såsom en fläck eller dammkorn på bilden.

6 Klicka på "Clone" verktyg, som ser ut som en matris på "Verktyg" paletten. Håll muspekaren på ett område intill problemet plats, såsom en del av klar hud, sedan tryck och håll nere "Alt" -tangenten samtidigt som du klickar med musen. Släpp "Alt" -tangenten och flytta musen direkt ovanpå problemområdet, och klicka sedan på en gång. Detta klistrar in den kopierade området sömlöst ovanpå problemet plats, vilket gör det försvinner.

7 Klicka på "Lasso" verktyget igen, sedan dra en kontur runt modellens ansikte. Dra ner menyn "Bild", välj "Justera" och sedan flytta den svarta reglaget triangeln till höger "Levels".; Detta lättar modellens hud och tar bort alla skugg. Klicka på "OK" när nöjd.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com