Hur Bond Glasfiber

April 10

Glasfiber är ett slitstarkt lättviktsmaterial som används i många olika tillämpningar, inklusive badkar, surfingbrädor, stridsvagnar, båtar och industriell kanalsystem. Glasfiber obligationer till nästan alla ytor inklusive metall, plast och trä. Vanligen glasfiber läggs till dessa material för förstärkning och skydd. Glasfiber är också en bra lapp material eftersom det är vattentätt och det inte korroderar. Du hittar alla glasfibermaterial på din lokala marina leverans butik.

Instruktioner

1 Iklädd en respirator, sand ytan du vill glasfiber med hjälp av en palm slipmaskin och grovt sandpapper. Scuff hela ytan så att glasfiber kommer att binda korrekt.

2 Rengör ytan med en trasa och aceton. Ta bort allt damm och olja eller fett rester som kan vara på ytan. Alla fett eller oljerester kan orsaka glasfiber till bubbla upp.

3 Skär glasfibermatta till den storlek du behöver hjälp av en rakkniv kniv. Ju fler lager du använder, kommer tjockare glasfiber vara. Skär så många lager som jobbet kräver.

4 Blanda harts med härdaren följa anvisningarna på behållarna. Använd en liten hink och en uppståndelse pinne att blanda hartset tills det blir en solid färg. Blanda hartset ordentligt så det härdar ordentligt.

5 Väta ytan med hartsblandningen med användning av en filtvals. Applicera det första lagret av mattan och mätta den med hartset. Använda filtvalsen för detta också. Blöt mattan tills det är samma färg som hartset utan några torra fläckar återstår. Ta bort alla luftbubblor med användning av en luftvals. Upprepa denna process för varje lager tills du har tillämpat alla lager. Låt glasfiber bota tills det blir svårt.

6 Sand glasfiber jämna med hjälp av en palm slipmaskin och fint slippapper.

Tips

  • Använd alltid andningsskydd när du arbetar med glasfibermaterial.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com