Varför Tangentbordet Hoppa medan du skriver på Gmail?

September 23

Flera orsaker kan ligga bakom ett tangentbord som hoppar när man använder vissa program, till exempel Gmail. En hoppa datorns tangentbord är inte alltid relaterade till ett specifikt program eller till och med själva datorn, så undersöka problemet noggrant för att avgöra om tangentbordet hoppa är begränsad till Gmail.

Datorminne frågor

En anledning datorns tangentbord hoppa använda vissa program beror på en brist på systemminne, vilket orsakar tangenttryckningar att släpa efter de tecken eller bokstäver vara på skärmen. Om din webbläsare verkar vara igång långsamt när du använder Gmail, nära bland alla program du inte aktivt använder.

USB eller trådlös anslutning

En annan orsak till tangentbord fördröjning är en felaktig anslutning, oavsett om du använder en USB eller trådlöst tangentbord. För att återställa USB-anslutningen, koppla bort tangentbordet från datorn, vänta fem till tio sekunder och sedan koppla in den igen det. För att återställa en trådlös anslutning genom att trycka på "Reset" -knappen på den trådlösa hubben, eller koppla bort den från USB-porten och koppla in den igen.

Google Talk

Gmail inte kräver ett minimum systemminne för att fungera, men det använder en Java-baserad chat-applikation som kräver mer minne än vanliga webbsidor. När du använder Google Talk, är det särskilt viktigt att stänga program som du inte använder för att maximera systemets tillgängligt minne, särskilt om du också vill använda den för att göra röst- eller videosamtal.

Webbläsare Version

Gmail är inte programvara, så även om det inte är möjligt att uppgradera Gmail till en annan version - Google gör detta automatiskt när det finns en sådan - att uppgradera din webbläsare regelbundet förhindrar mjukvarurelaterade problem som kan leda till fördröjda tangenttryckningar. För att uppdatera din webbläsare, besöker webbläsarens hemsida och klicka på "Download" länken. Om du för närvarande använder den senaste versionen, sidan informerar dig när du försöker starta nedladdningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com