Hur du uppdaterar Direct Draw

December 22

Direct är en del av Microsofts DirectX mjukvara, och används för att göra grafik i dataspel och processorintensiva, 2-dimensionell, grafikrenderingsapplikationer. Direct tillåter DirectX direkt tillgång till vissa hårdvarufunktioner för att öka grafikprestanda. Sedan Directfusionerades i ett paket som kallas "DirectX grafik" i DirectX version 8, i syfte att uppdatera Direct du bara behöver uppdatera till den senaste versionen av DirectX. Den senaste uppdateringen av DirectX kan hittas i Microsoft Download Center.

Instruktioner

1 Gå till "Microsoft Download Center-DirectX" (se Resurser).

2 Klicka på "DirectX End-User Runtime" länken och klicka sedan på "Download" -knappen. Ladda ner "dxwebsetup.exe" fil och spara den på din lokala hårddisk.

3 Dubbelklicka på "dxwebsetup.exe" filen för att köra den. Klicka för att välja "Jag accepterar avtalet" alternativet, klicka sedan på "Nästa".

4 Klicka på "Nästa" för att ladda ner DirectX installationskomponenter. En förloppsindikator visas som indikerar den beräknade tid som återstår för att slutföra hämtningen och installation av programkomponenter.

5 Klicka på "Finish" för att slutföra uppdateringen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com