Hur man använder Prism Videoomvandlare

March 3

Du kan använda en Prism Video Converter för att ändra dina videofiler från ett format till ett annat, med ett brett användningsområde. Med så många möjligheter för filformat runt dessa dagar, är det vettigt att ha ett program som du kan använda för att växla från ett format till ett annat, vid behov, för att tillgodose behoven av något videoredigeringsprogram du råkar använda.

Instruktioner

1 Ladda ner Video Prism Converter från en webbplats som du väljer. De områden som ingår i den del av den här artikeln resurs kan du göra det gratis. Klicka bara på knappen eller länken som instruerar dig att ladda ner mjukvaran.

2 Välj de filer som du vill konvertera, från skrivbordet eller från varhelst du har sparat dem och lägga till dem i listan över Prism Video Converter. Detta kommer att ställa upp dem för enkel övergång till AVI, ASF eller WMV-filer.

3 Välj önskat format för den nya filen. Tänk på filmredigeringsprogram som du kommer att använda, och som format det kommer att stödja, för att ge dig själv en lätt tid när du börjar att manipulera videobilder.

4 Konvertera dina filer genom att klicka på en knapp. Processen är så enkelt, och kommer att ge dig ett större utbud av möjligheter av videofiler för att arbeta med, nu när du kan ändra deras format innan du ändrar innehållet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com