Hur man använder Microsoft Photo Editor för att komprimera bilder

September 1

Hur man använder Microsoft Photo Editor för att komprimera bilder


Microsoft Photo Editor är ett litet verktyg som följer med äldre versioner av Microsoft Office. Med det kan du utföra grundläggande redigeringar till ett foto som beskära och lägga till effekter. Dessutom, Microsoft Photo Editor kan du justera kompressionen på en JPG-bildfil för att göra det förbrukar mindre lagringsutrymme. Detta kan hjälpa dig att göra en fil tillräckligt liten för att e-post utan att minska dess dimensioner. Komprimering dina bilder kan också hjälpa dig att spara hårddiskutrymme.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Photo Editor. Klicka på mappikonen formade högst upp på skärmen, bläddra till bildfilen du vill komprimera och dubbelklicka på den. Bilden visas i Microsoft Photo Editor.

2 Klicka på "File" i rullgardinsmenyn längst upp i Microsoft Photo Editor fönstret, och klicka sedan på "Spara som".

3 Klicka på "Spara typ som" rullgardinsmenyn och välj "JPEG File Interchange Format." Observera att detta steg krävs även om originalbilden är i ett annat format såsom BMP, som Microsoft Photo Editor gör bara justeringar komprimering till bilder i JPG-format.

4 Klicka på "Mer" -knappen.

5 Justera reglaget längst ner i fönstret för att kvalitetsnivån du vill. Generellt kan man uppnå dramatiskt mindre filstorlekar bibehållen hög kvalitet utan att sänka kvalitetsnivån under 90 procent. Om du sänker kvaliteten mer än detta, kan du vara missnöjd med utseendet på bilden.

6 Klicka på "Spara" -knappen. Microsoft Photo Editor sparar bilden med komprimeringsnivån som du har valt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com