Så här anpassar E-kort

December 26

E-kort är en mycket populär, lätt att använda metoden för att kommunicera via e-post med personalisering och känslan av en färdigköpta kort. Mångfalden av e-kort på nätet är större än de olika kort som finns i en butik och e-kort erbjuder många fler anpassningsmöjligheter. E-kort finns i vykort alternativ. Det finns versioner som efterliknar en vanlig kort, e-kort som spelar mer som filmer, och även kort där du kan inkludera din bild eller mottagarens bilden. Och e-kort inte kräver en stämpel att skicka dem.

Instruktioner

1 Välj e-kort du vill anpassa genom att söka igenom alternativen i lämpligt e-kort kategori eller galleri. Du kan söka efter speciella tillfällen som födelsedagar eller helgdagar, med teman som humor eller karaktärer som "Mimmi Pigg."

2 Sätt e mottagarens eller ange flera e-postadresser för att skicka e-kort till flera mottagare. Var uppmärksam på den rekommenderade metoden för att separera e-postadresserna, vanligtvis ett komma eller semikolon, eftersom vad som fungerar för en e-kort webbplats inte alltid fungerar för en annan e-kort webbplats.

3 I de utsedda lådor, ange e-postadressen och namnet som du vill visa upp som avsändare för din anpassade e-kort.

4 Skriv meddelandet för ditt e-kort i textrutan. Skräddarsy ditt meddelande genom att välja rätt teckenstorlek, typsnitt, teckenfärg och genom att lägga till ytterligare formatering som kursiv stil, understrykning, eller fet för att förbättra din personliga meddelande.

5 Lägg till en bild eller videofil om så önskas genom att ladda upp filen till e-kortet genom att välja bläddrings alternativ och sedan välja filen från datorns hårddisk.

6 Ladda upp din egen musik för att ytterligare anpassa och skräddarsy din e-kort. Vissa kort har detta alternativ, medan andra kort har förvalda musik eller låter dig välja från två till fem musik alternativ.

7 Välj "förhandsgranska e-kort" och granska din anpassade e-kort från början till slut. Se till att textstorlek och teckensnitt visar upp tydligt i bakgrunden och att personligt meddelande fungerar bra i det tilldelade utrymmet i din e-kort.

8 Välj leveranstiden för din e-kort. Du kan välja att leverera e-kortet omedelbart, den dag du gör kortet eller så kan du välja ett datum i framtiden med hjälp av popup-kalender.

Tips

  • Skicka e-kort till dina barn, de älskar att ta emot och spela e-kort.
  • Försumma inte att se din e-kort från början till slut med hjälp av förhandsgranskningen alternativet - ibland måste du justera några element för att göra allt rada upp precis lagom.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com