Hur man kommer åt Outlook-kalendern från en fjärr

January 24

Hur man kommer åt Outlook-kalendern från en fjärr


Microsofts Outlook ansökan används för e-post, kontakthantering med adressboken och multipel kalender stöd. Den kan anslutas till en Microsoft Exchange-server och användas som en del av den centrala växeln gruppen "postkontor" eller det kan användas fristående genom att ansluta till en Internet-e-postserver för e-post vid lagring adresser och kalendrar lokalt. Medan Exchange-anslutna Outlook lätt kan tillåta fjärråtkomst till kalendrar, ger fristående Outlook inställningar utmaningar för tillgång fjärranvändare. För dem som använder fristående Outlook installation, finns det några specifika åtgärder du måste följa när man försöker att komma åt och manipulera din kalender från en fjärrdator.

Instruktioner

1 Aktivera fjärrskrivbord stöd på den dator som kör Outlook. Terminal Services måste ställas in att köras automatiskt, vilket kan åstadkommas med hjälp av Systemegenskaper eller Management Console.

2 Öppna port 3389 på din brandvägg, om man är aktiverad. Den inbyggda Windows-brandväggen är vanligtvis medveten om terminaltjänster tillstånd och öppnar brandväggen port automatiskt. Å andra sidan, kommer tredjepartsprogram brandvägg sannolikt att kräva manuell konfiguration, varvid tillverkarens dokumentation bör konsulteras för undervisning.

3 Framåt port 3389 till datorn med Outlook. Olika routrar har olika sätt att hantera klientdator identifiering, vissa kräver statiska LAN IP-adresser, medan andra kan använda NetBIOS / SMB namn, precis som Windows. Rådgör med din router dokumentation eller webb referens för hur du gör detta på märke och modell.

4 Hitta och registrera din nuvarande statisk IP-adress. Detta kan göras på många webbplatser eller via routerns webbhanteringsgränssnittet. Webbplatsen whatismyip.org är populär, återvänder din IP-adress, utan reklam, i form av 65.123.212.190, till exempel.

5 Installera en Remote Desktop Client program på fjärrdatorn, om det behövs. Många moderna Windows-baserade system redan har detta program installerat. För dem som inte gör det, är det tillgängligt för gratis nedladdning från Microsoft, tillgänglig för Windows och Apple-plattformar.

6 Starta Remote Desktop Client ansökan.

7 Ansluta till datorn som har Outlook. Med kunden igång, skriver den publika IP-adress registreras tidigare i datorn rutan. Klicka på "OK."

8 Enas på de uppmaningar som begär godkännande av bevis eller andra säkerhetsvarningar, om något. Vid det här laget bör visas Outlook datorns inloggningsskärmen.

9 Logga in på Outlook datorn med användarnamn och lösenord som normalt används för datorn. Du kommer nu att ha tillgång till datorn, tillsammans med programmet Outlook och allt dess innehåll, som om sitter vid datorn.

Tips

  • Det användarnamn som du använder för att logga in på Outlook datorn måste ha ett lösenord.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com