Hur man skapar webbSerie Idéer

February 24

Hur man skapar webbSerie Idéer


Webb serier körs på idéer. Vare sig de är tomt punkter eller dialog i en pågående serie eller enkla skämt för en tidning stil remsa avsedd att läsas i några sekunder, har varje komiska att få en uppfattning i sin kärna. Som ett resultat, att veta hur man skapar webbserier idéer är grunden för att göra en som kommer att pågå i mer än ett par veckor.

Instruktioner

1 Ta idéer från ditt eget liv och erfarenheter för att skapa ett skämt eller berättelse som har en grund. Till exempel, för en problematisk besök i garaget har bilen servad kan förvandlas till en rad skämt och komedi scenarier som behandlar det ursprungliga problemet, resan till garaget, vad händer när du är där, och resan hem.

2 Titta på översikt över dina favoritfilmer, böcker och tv-program. Dessa är de grundläggande idéerna i berättelsen skära ned till några rader text. Ta en del av varje synopsis, eller bara en eller två du gillar särskilt ljudet av, och blanda dem tillsammans för att skapa grunden för en ny tomt.

3 Läsa tidningen. Sammanfattningar av nyheter och aktuella händelser, även till synes ofarliga händelser som ett lokalt parti, kan vara utmärkta frön för webb komiska idéer. Ta en eller två våningar och blanda dem tillsammans för att skapa något nytt och unikt för webb komiska.

4 Följ de människor du interagerar med varje dag, eller se när du är ute. Gissa vad deras tidigare kan ha varit ut och tänka på berättelser grundar sig på denna.

Tips

  • De flesta människor, oavsett hur kreativa de är, har många idéer varje dag som skulle kunna förvandlas till webbserier skämt och historier. Försök att hålla en bärbar dator med dig hela tiden, så att du kan skriva ner idéer, dialog och partiella berättelser. Du kan sätta ihop dem till en fullständig manus senare. Var också noga med att lyssna på dem omkring dig och skriva ner intressanta ord och fraser du hör. Du kan använda dessa senare också.
  • Om du bestämmer dig för att gå med idéer som tas från en befintlig historia, försöka komma ihåg att inte svänga för nära den ursprungliga berättelsen. Ett monster skickas till jaga ett mål är en sak, en robot skickas tillbaka i tiden för att döda den främsta fiende staten pendlade lite nära The Terminator. Kommer för nära dina källor är uppvakta plagiat.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com