Hur man gör det ser ut som du Sönder i ett foto

April 28

Visuella effekter som gör att det ser ut som du är avtagande i ett foto kan lägga karaktär till ett foto, speciellt om det är tänkt att vara tema. Att veta hur man uppnå detta utseende kan vara till hjälp under Halloween eller som en illustration för en berättelse. Du kan också imponera på dina vänner med din kunskap om grafisk design eller spela en smart spratt på dem. Foto schabring tekniker som förfall kan lätt uppnås med hjälp av lämplig mjukvara, kreativitet och tålamod.

Instruktioner

1 Köp Adobe Photoshop från "Adobe Photoshop CS5" undersida eller från din lokala programvara återförsäljare och installera det på din dator. Navigera markören till skrivbordsikonen i samband med programmet och klicka för att öppna programmet.

2 Öppna ett "Nytt dokument" från menyn "File". Kopiera bild som du vill redigera och klistra in den i dokumentet.

3 Välj en bild av knäckt bark från en bilddatabas och kopiera den. Klistra in bilden ovan din bild via "Edit"> "Klistra in."

4 Leta reda på "Lager" fönstret längst upp i dokumentet. Markera bark bilden och tryck på rullgardinsmenyn och välj "Color Burn." Duplicera bilden genom att hålla "Ctrl" och "J" nycklar ned på tangentbordet. Markera den nya bilden i rutan lager och använda markören för att ställa in "Fill" till 25 procent.

5 Klicka på "Verktyg" fönstret och välj "Eraser" för att ta bort sprickor från områden som du inte vill att visas skämda (till exempel, ögon och hår).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com