Hur får man en gratis program för att överföra Kassetter till CD-skivor

July 4

Hur får man en gratis program för att överföra Kassetter till CD-skivor


Kassetter är en kvarleva från det förflutna. Från musik till ljudböcker, kan du ha kassetter du vill fortfarande lyssna på, men du inte vill använda en kassettspelare. Du kan överföra musik och andra ljudkassetter till CD-skivor. För att överföra ljud, behöver du en dator, en kassettbandspelare, en ljudkabel för att ansluta spelaren till datorn och ett datorprogram, såsom Audacity, som kan bearbeta ljudspåren. Audacity är gratis och snabb att ladda ner, installera och använda.

Instruktioner

1 Öppna datorns webbläsare.

2 Ange audacity.sourceforge.net/download/ i webbläsarens adressfältet.

3 Tryck på "Enter" eller "Return" -tangenten. Den "Audacity: Ladda ner" hemsida laddas på datorskärmen.

4 Klicka på operativsystemet körs på datorn: Windows, Mac OS X eller Linux / Unix. Om du kör Mac OS 9, bläddra ner på sidan och klicka på länken "Mac nedladdningar sidan." En nedladdningssida visas med information om Audacity programmet.

5 Klicka på "Audacity 1.2.6 installer" för att ladda ner Audacity programmet. Denna länk är av den svarta kulan med rubriken relaterade till din visst operativsystem. Du kommer då att presenteras med en "Download Audacity" sida.

6 Klicka på "Spara som", "Save", "Öppna" eller "Kör" för att starta nedladdningen. Om du sparar filen till din dator, spara programmet på datorns skrivbord så att du kan hitta filen snabbt. För att snabba upp installationen, klicka på "Kör" eller "Öppna". Detta alternativ kommer automatiskt att starta installationsprocessen Audacity.

Programmet kommer att börja ladda ner till din dator.

7 Följ instruktionerna för att installera programmet när nedladdningen är klar. Om du har valt "Spara som" eller "Save" alternativet, navigera till den plats där Audacity programmet laddas ner till och dubbelklicka på ikonen Audacity för att starta installationsprogrammet.

8 Klicka på "Avsluta" när installationen är klar.

Tips

  • När du har Audacity installerat skriva programmets "Hjälp" filer så att du kommer att ha en snabb guide om hur man använder programmet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com