Hur man gör Avatar Dolls

September 19

Avatarer är populära tecknade ikoner som används för att uttrycka individualitet på Internet utan att behöva utsätta din verkliga bilden till alla på webben. Det finns många typer av avatarer. Bland de mest populära är avatar dockor, som är tecknad repliker av personer. Det finns en mängd olika sätt att skapa avatarer på nätet och många webbplatser som erbjuder avatar docka skapande tjänster, inklusive Doll Palace, som används i instruktionerna nedan.

Instruktioner

Hur man gör Avatar Dolls

1 Öppna din webbläsare och gå till Doll Palace. (Se referenser.)

2 Klicka på "Registrera dig" ligger på höger sida av skärmen, direkt nedanför inloggningsrutorna. Fyll den erforderliga registreringsinformation.

3 Logga in på ditt e-postkonto för att hämta lösenord krävs för att logga in på ditt Doll Palace konto.

4 Välj en av de docka kokare länkarna nedan i mitten av sidan, såsom "Angel Doll Maker" eller "pirat Doll Maker."

5 Dra och släpp komponenter, såsom ett ansikte, hår, kläder och mer, från sidan till det övre vänstra hörnet av skärmen till "Build plats" för att skapa din avatar docka.

6 Klicka på "Spara" när du är nöjd med din skapelse. Ett fönster kommer att dyka upp på datorskärmen som innehåller bilden av din avatar docka och flera alternativ. Skicka din docka till din e-postadress genom att klicka på "skicka" under din e-postadress, eller kopiera och klistra in den medföljande HTML-koden i ett forum, anslagstavla eller socialt nätverk. Du kan också spara dockan till datorn genom att högerklicka på bilden och välja "Spara bild som."

Tips

  • Använd teckengenerator placerad på toppen av Doll Palace designen skärmen för att lägga personlig typsnittet till din avatar docka.
  • Du måste klicka på "Spara" för att få din avatar docka bild. Du kan inte spara den till din dator direkt från konstruktion skärmen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com