Hur man kan anpassa en HP-skrivare

June 21

Hur man kan anpassa en HP-skrivare


Hewlett-Packard erbjuder ett brett utbud av skrivare som är användarvänlig och lätt att underhålla. HP-skrivare använder bläckpatroner för att skriva ut dokument, foton och andra objekt. När du byter ut en låg kvalitet eller tom bläckpatron, är det viktigt att du ansluter alla av skrivarens bläckpatroner. Se också till att rikta in bläckpatronerna när en stor utskrift, vilket kan resultera i patronerna bli snett och i slutändan leda till feljusterade text. HP har skapat sina produkter med nybörjare i åtanke, så att du kan rikta in bläckpatronerna enkelt med hjälp av datorn.

Instruktioner

1 Tryck på strömbrytaren på HP-skrivare. Placera åtminstone en bit papper på inmatningsfacket.

2 Klicka på "Start" -knappen längst ner till vänster på skärmen; Detta kommer att ta upp en liten meny. Klicka på "Alla program för att få upp en lista över alla program som finns installerade på datorn. Leta reda på mappen HP och markera den genom att flytta markören till mappen. Mapparna visas i alfabetisk ordning och ska placeras i mitten av listan. Välj "HP Solution Center" och vänta på programmet att ladda.

3 Klicka på fliken "skrivarinställningar" och klicka sedan på "Skrivare Toolbox" i skrivarinställningarna.

4 Klicka på fliken "Enhetsinställningar"; Detta kommer att lista alternativ för att serva enheten och ändra specifika inställningar. Klicka på "Rikta in bläckpatronerna" och tryck på "OK".

5 Vänta tills HP-skrivare för att skriva ut en inriktning av bläckpatronerna. När inriktningsarket görs utskrift, vänta på "On" ljus slutar blinka. När den blinkande har stannat och "On" lyser stadigt, är justeringen klar och skrivaren är klar för användning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com