Definition av Internet Server

April 1

En Internet-server gör att enskild dator för att ansluta till Internet. Internetleverantörer (ISP) eller Internetleverantörer (IAP) är företag som kör och underhåller en datorserver och laddnings klienter för möjligheten att ansluta till deras tillgång server. En Internet-server ger datorn e-posttjänst och webbhotell.

serverfunktion

En server hänvisar till en grupp av flera kraftfulla datorer som fungerar som en anslutningspunkt för andra datorer eller elektroniska enheter. Dessa anslutna datorer benämns ofta som ett nätverk.

värd

En server kan också fungera som en värd genom att tillhandahålla ett datorsystem som är tillräckligt kraftfull för att köra komplexa program, såsom webbsidor eller nätverksapplikationer. Värden gör din dator för att ansluta till det och har tillgång till program som datorn inte kan ha makt att köra.

andra användningsområden

Internetanslutning-servrar kan också ge fjärr fillagring. Detta gör det möjligt att säkerhetskopiera ditt arbete eller behålla mer data än datorn kan lagra. Servrar kan också ge fildelningstjänster, som också tillåter flera personer tillgång till samma filer från olika datorer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com