Komma åt Hotmail från Outlook

April 2

Om du använder Microsofts webbaserade e-posttjänst, Hotmail, kan du konfigurera Outlook så att du kan se dina Hotmail och MSN meddelanden i inkorgen. Du kommer fortfarande att kunna komma åt dina Hotmail e-postmeddelanden online från valfri webbläsare, men med bekvämligheten av även tillgång till dina konsoliderade e-postkonton i Outlook när du vill. Du kan välja vilket konto i Outlook för att skicka e-post från och använda mappar för att hålla skickade och mottagna e-postmeddelanden organiserade.

Instruktioner

1 Öppna Kontrollpanelen i Windows. Klicka på Start-menyn och välj Kontrollpanelen från höger sida bar.

2 Välj "Användarkonton". I menyn Kontrollpanelen väljer Användarkonton öppna och klicka sedan på "Mail" för att komma åt Outlook inställningar.

3 Konfigurera e-postkonto. Klicka på "E-postkonton." I dialogrutan Kontoinställningar, klicka på "E-post" -fliken och klicka sedan på "Nytt". Klicka på "Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP" och klicka sedan på "Nästa". Markera "manuellt konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper" rutan och klicka sedan på "Nästa". Klicka på "Internet-e-post" och klicka sedan på "Nästa".

4 Lägg till en ny Internet-e-postkonto. I "Lägg till nytt e-postkonto" i dialogrutan anger du ditt namn som du vill att det visas i din e-post i "Ditt namn" rutan. Ange ditt Hotmail eller MSN e-postadress i "E-post" rutan. Till exempel, [email protected] Välj POP3 som kontotyp. I server rutorna, ange informationen: för inkommande e-postserver skriver "pop3.email.msn.com"; för utgående e-postserver (SMTP) skriver "smtp.email.msn.com." Ange ditt användarnamn och lösenord i rutorna och klicka på "Kom ihåg lösenord" kryssrutan om du vill att Outlook komma ihåg det. Välj "Kräv Logga in med säker lösenordsautentisering (SPA)" kryssrutan.

5 Klicka på "Testa kontoinställningar" för att se till att dina inställningar har matats in korrekt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com