Hur man ställer in Time Capsule Med ett befintligt nätverk

October 10

Apple Time Capsule är en extern backup-enhet som innehåller en inbyggd trådlös router. När du är ansluten till ett DSL- eller kabelmodem, skapar routern ett trådlöst nätverk för hemmet eller på kontoret. Under Time Capsule inställnings har du möjlighet att skapa ett nytt trådlöst nätverk för enheten eller ansluta den till ett befintligt nätverk. Som en säkerhetsåtgärd, innefattar Time Capsule lösenordsskydd för att förhindra att användare i nätverket från att komma åt dina säkerhetskopierade filer.

Instruktioner

1 Anslut Time Capsule nätsladd till ett eluttag. Sätt i den andra änden i eluttaget på baksidan av enheten.

2 Sätt Ethernet-kabeln till Ethernert porten på Time Capsule. Sätt i den andra änden av kabeln till den trådlösa routern.

3 Klicka på "Go" längst upp på skärmen på din dator, klicka på "Verktyg" i rullgardinsmenyn. Dubbelklicka på "AirPort-verktyg" för att konfigurera Time Capsule.

4 Klicka på "Fortsätt" för att ställa in Time Capsule. Skapa ett namn för enheten och sedan skapa ett lösenord. Mata in lösenordet i verifieringsfältet. Klicka på "Fortsätt."

5 Klicka på "Jag vill Time Capsule till mitt nuvarande nätverk" alternativet, klicka sedan på "Fortsätt". Låt rutan bredvid "Aktivera gästnätverk" omarkerad om du inte vill skapa ett separat nätverk för användare. Klicka på "Fortsätt."

6 Klicka på cirkeln bredvid Internetanslutningen typ och klicka sedan på "Fortsätt". Klicka på "Ja" för att tillåta Time Machine ansökan att säkerhetskopiera datorns data om Time Capsule. Klicka på "Fortsätt."

7 Läs över Time Capsule inställnings sammanfattning. Klicka på "Uppdatera" för att avsluta enhetens installationsprocessen. Klicka på "Fortsätt" för att låta Time Capsule att starta och uppdatera konfigurationsinställningar och klicka sedan på "Avsluta" för att avsluta AirPort Utility.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com