Hur Testa din webbkamera så att den fungerar med Skype

March 4

Om du har en webbkamera kan du ringa videosamtal på Skype och låt dina kontakter ser dig och höra dig. Skype fungerar bra med de flesta webbkameror, men om du upplever några problem, följ dessa steg för att testa om webbkameran fungerar med Skype.

Instruktioner

1 Installera webbkameran. Följ anvisningarna som följde med den.

2 Uppdatera drivrutiner för webbkameror. Besök tillverkarens webbplats och leta efter patchar och uppdateringar av drivrutinen.

3 Se till att din dator uppfyller systemkraven för din webbkamera. Din webbkamera kommer att behöva en viss nivå av minne, processorhastighet och andra element för att fungera korrekt. Dessa minimisystemkraven kommer att listas i webcam instruktioner eller manuell.

4 Ladda ner och installera DirectX (se länken nedan). Skype rekommenderar att du installerar den senaste versionen av DirectX för videosamtal.

5 Dubbelklicka på Skype-ikonen för att öppna Skype.

6 Öppna menyn för videoalternativ. Klicka på "Verktyg" och sedan "Alternativ" och klicka sedan på "Video" -fliken till vänster.

7 Aktivera Skype Video. Markera kryssrutan bredvid "Aktivera Skype Video."

8 Öppna rullgardinsmenyn enheter. Välj din webbkamera från listan.

9 Klicka på "Testa Webcam." Detta kommer att öppna testsidan där du ska se vad dina vänner kommer att se när de videochatta med dig.

10 Klicka på knappen "Webbkamera inställningar" nedan för att justera inställningarna.

Tips

  • Skype rekommenderar ett system med 1Ghz CPU, 512MB RAM, ett grafikkort med minst 16 MB minne (även den senaste versionen av DirectX installerad) och en 512 / 256kbit (ner / upp) anslutning för bästa prestanda.
  • Om tillgängliga bandbredden är låg, försöka minska bildfrekvensen på din webbkamera inställningar för att förbättra video funktion.
  • Vissa webbkameror har manuell fokusering linser. Prova att justera linsen för att få en bättre bild.
  • Tillräckligt ljus är avgörande för bra video.
  • Från och med nu, Skype stöder inte Firewire-enheter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com