Hur Kopiera modeller på "Roblox"

January 17

Online massivt multi-player konstruktion spel Roblox gör designers för att skapa världar och spel för andra spelare. Roblox är gratis att använda och spela. En grundläggande del av World Design är modellen, en etikett för ett objekt som identifierar något, såsom en tegelsten eller karaktär, till skriptprogram Lua, som Roblox använder. Modeller kan ha många egenskaper beroende på hur de definieras. Kopiera modeller är en enkel uppgift.

Instruktioner

1 Besök Roblox och öppna Roblox Builder.

2 Välj verktygsraden för att öppna modellen panelen. Välj en kategori av modell som "brick" för att kopiera. Tryck på nedåtpilen på kategorilistan för att se andra typer modell.

3 Markera miniatyren för den modell du vill placera i din värld. Dra miniatyr till någon plats i världen att placera den.

4 Välj "Visa" i menyraden. Öppna "Explorer" från "Visa" -fliken.

5 Markera mappen modell som visas i "Explorer" panel. Mappen modellen bör representera strukturen av data från den modell du placerat i världen. Tryck på "Ctrl" och "C" för att kopiera modellen.

6 Klicka på "arbetsyta" mapp i "Explorer" panel. Tryck på "Ctrl" och "V" för att klistra in den modell du kopierade i världen. Den kopierade modellen ska visas i världen betraktaren precis ovanför den ursprungliga modellen.

Tips

  • Byt namn på kopierade modellen så att du kan skilja mellan originalet och kopian.
  • Högerklicka på den modell för att öppna "Property" panelen för att ändra kopians egenskaper, såsom material och färg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com