Sätt att betala räkningar online

January 14

Sätt att betala räkningar online


Betala dina räkningar på nätet är ett bekvämt sätt att skicka betalningar snabbt samtidigt spara kontroller och porto. Medan vissa företag kan inte acceptera online betalningar för utestående fordringar, är ett växande antal företag att sätta upp sina webbplatser för att ta emot betalningar online. Vissa banker erbjuder också denna tjänst för sina medlemmar, och tredje parts webbplatser erbjuder också automatiska tjänster att betala räkningar.

Internet bank

Om din bank erbjuder online banking, kan det också erbjuda online räkningen betalningsalternativ också. Logga in på din internetbank-konto för att söka efter en "Bill Pay" alternativet. Om du inte kan hitta en, ring din bank för att fråga om tjänsten erbjuds och, i så fall, hur du kan registrera dig för det. Att betala räkningar via Internetbank konto, behöver du konto och kontaktinformation för dina räkningar. Ingång denna information för varje faktura du vill betala via din internetbank. Att betala räkningen, tillgång till online-räkningen betala område din internetbank konto och ange ett belopp som skall skickas till företaget. Låt tre till fem dagar för din betalning tas emot.

Biller hemsida

Många kreditkortsföretag och tjänsteleverantörer ta emot betalningar direkt via sina webbplatser. Vissa företag kan innehålla information för detta betalningsalternativ med ditt kontoutdrag. Om inte, kan du kontrollera bolagets hemsida för en möjlighet att betala din faktura på nätet. Du kan också ringa företaget för att se om online att betala räkningar är ett alternativ, eller om det är något som företaget planerar på att genomföra snart.

Om företaget tar emot betalningar online, måste du registrera dig för ett online-konto som är kopplat till din kontoinformation med företaget. Du kommer att kunna betala din faktura på nätet varje månad genom att logga in här kontot. När du registrerar dig för ett online-konto, leta efter en "betala min bill" för att lämna in en online-betalning.

Tredjepartstjänster

Som online att betala räkningar växer i popularitet, är tredjepartsföretag börjat erbjuda räkningar betaltjänster för en avgift. Webbplatser som Paytrust och MyCheckFree (se Resurser) kan skicka alla dina faktura betalningar från en central plats och ersätta dig för eventuella förseningsavgifter om ett fel uppstår förskyllan egen. Dessa tjänster kan också skicka e-post påminnelser när räkningar förfaller eller skicka betalningar automatiskt varje månad.

Upprepning

Om du betalar dina räkningar på nätet, kanske du kan ställa in dina betalningar återkomma automatiskt varje månad. Om du föredrar att företagen automatiskt dra tillbaka sina pengar från kontot, kan du registrera dig för detta alternativ. Om du vill styra när varje företag får betalt och hur mycket sänds, inte registrera dig för automatisk betalning. I stället skicka en engångsbetalning varje gång du betalar dina räkningar på nätet. Eftersom betalningarna inte automatiskt kommer att skickas, kommer du att vara ansvarig för att komma ihåg att betala varje faktura innan det är dags.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com