Återställa en Compaq Registry

January 27

Registret är en databas som innehåller all information och inställningar för program och verktyg som är installerade på datorn. Utför en återställning till Compaq register om du upplever systemfel och kraschar i samband med registret. Windows innehåller systemåterställning verktyg för att hjälpa dig att återställa viktiga systemkomponenter, såsom register, till ett fungerande tillstånd. Återställningen skadar inte e-post, musik, bilder eller andra personliga filer som lagras på Compaq enhet.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och skriv "Systemåterställning" i "Påbörja sökning" -fältet. Klicka på "Systemåterställning" post som visas i resultatlistan.

2 Klicka på "Välj en återställningspunkt" på välkomstskärmen och klicka på "Nästa". En lista över de återställningspunkter på datorn visas.

3 Välj en återställningspunkt som skapades innan du började problem med registret. Klicka på "Nästa" för att öppna fönstret för bekräftelse.

4 Klicka på "Finish" i bekräftelsefönstret för att påbörja systemåterställningen. Registret och andra systemverktyg kommer att återlämnas till sin tidigare driftstillstånd. Datorn kommer att starta i den restaurerade driftstillståndet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com