Hur man använder Inaktivera automatisk leverans av Internet Explorer 7

June 4

Hur man använder Inaktivera automatisk leverans av Internet Explorer 7


Microsoft distribuerar regelbundna uppdateringar till Windows operativsystem över Internet. Uppdateringar inkluderar utökade programfunktioner, såsom Windows Service Pack. Uppdateringar inkluderar även korrigeringar för fel, säkerhetsproblem och nyare versioner av installerade program. När en ny version av webbläsaren Internet Explorer den blir tillgänglig, kommer användarna att se det som en tillgänglig uppdatering. Vissa användare föredrar att uppgradera till Internet Explorer 7 endast efter betydande beredning, som version 7 är inte helt bakåtkompatibelt med webbapplikationer som utvecklats för version 6. Du kan förhindra att Windows-dator från att automatiskt uppgradera från Internet Explorer 6 till Internet Explorer 7 som en högprioriterade uppdateringen.

Instruktioner

1 Logga in på datorn som en användare med administratörsbehörighet.

2 Starta en webbläsare genom att dubbelklicka på dess ikon på skrivbordet. Navigera till "Toolkit Inaktivera automatisk leverans" webbsida. Klicka på "Download" och sedan på "Spara". Vänta tills nedladdningen är klar.

3 Dubbelklicka på den nedladdade filen. En själv körbar kommer packa och skriva flera kommandofiler på hårddisken.

4 Klicka på "Start" och sedan skriva "kör" i sökrutan och tryck sedan på "Enter". Skriv "cmd" i textfältet i fönstret Kör och tryck sedan på "Enter". Ett nytt fönster Command kommer att komma upp. Klicka på den för att välja det.

5 Skriv följande kommando:

IE70Blocker.cmd / B

Tryck enter." Efter det kommer Internet Explorer 7 inte ladda ner som en högprioriterad uppdatering. Du kan fortfarande installera det, om du så önskar, som en rekommenderad (dvs tillval) uppdatering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com