När Gör eBay Sales Pick Up?

June 7

När Gör eBay Sales Pick Up?


Att sälja på eBay sätter ditt objekt framför en mycket fler ögon än att bara ha en loppmarknad skulle. Vissa objekt sälja snabbt på den populära budgivning webbplats, medan andra sitter under längre perioder. Det finns inga set-i-sten kalendrar för den bästa tiden att sälja, men några faktorer kan avgöra hur väl du som säljare.

Beror på produkt

Det finns något för alla på eBay, som ordspråket säger, men det betyder inte alltid översätta till snabba, stadig försäljning. Även om vissa saker som elektronik och bilar är typiskt i efterfrågan under hela året, kan föremål såsom julpynt eller sportutrustning bara vara populär vid vissa tider på året. Om du säljer handgjorda stickade mössa och handskar set, till exempel din försäljning kan endast börja plocka upp som sommarmånaderna avveckla och konsumenter börjar bli redo för de kallare månaderna.

Gör din forskning

För att hålla din försäljning upp och objekt i rörelse, måste du veta dina varor och konkurrens. Sök efter ditt objekt på eBay för att se hur populärt det är. Kolla in skick och priset på samma objekt från andra säljare och justera priset därefter. Om du säljer en iPhone i perfekt skick, till exempel, och någon annan får $ 100 för en som är i grov form, kan du pris din högre. Jämför alltid exakt samma objekt i din forskning - om du säljer en första generationens iPad kan du inte jämföra den med den nya iPad mini.

maximera Överklagande

Ta ett tips från professionell marknadsföring och visa dina artiklar på sitt bästa för att hålla kunderna köper. Rengör objektet och ta skarpa, ljusa bilder för att visa detaljer. Använd en vanlig bakgrund att fotografera objekten, som röriga bakgrunder kan vara störande och har en negativ inverkan på kvaliteten på din produkt. Anbud Porto rabatter om shoppare kolla dina andra auktioner och köpa ytterligare saker. Lägg till sökord i din beskrivning och titel för att öka SEO prestanda och dra kunder från någon annanstans på webben.

Garanterad tillfredsställelse

Folk gillar att köpa från dem som de litar på, och du kan använda detta för att hålla försäljningen flyter. Erbjuder exceptionell kundservice för att få positiv feedback och öka din feedback resultat. Ju högre feedback, desto mer tillförlitlig ditt rykte. Gör produktbeskrivningar som ärlig och korrekt som möjligt, och hålla kontakten med dina köpare i varje steg av efter köpprocessen. Använd artig, professionell språk all kommunikation - ingen text-speak eller vulgaritet - och stanna artig genom alla interaktioner med dina köpare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com