Hur man laddar upp och dela bilder

June 12

Dela bilder är en av de mest populära sätten Internetanvändare kan hålla kontakten med familj och vänner, överbrygga klyftan mellan dem som har stora avstånd hinder. Detta är den främsta anledningen dela bilder är en sådan gemensam Internet handelsvara. Men för att dela bilder, måste de först laddas upp. Uppladdning kan göras genom att lägga till bilder till ett socialt nätverk eller bildfil webbhotellet, som gör det möjligt för användare att skapa URL-länkar för enskilda bilder. Dessa länkar kan mailas eller skickas till webbplatser.

Instruktioner

Överföra och dela med en nätgemenskap

1 Öppna webbläsaren, och få tillgång till ett socialt nätverk som Facebook, MySpace, Bebo eller Tagged.com.

2 Logga in på ditt konto med den sociala nätverkssajten att få tillgång till användarprofil och sina tillgängliga kontoinställningar.

3 Klicka på "profil" till "Kontoinställningar" eller "Redigera profil" alternativet på din profil startsida lägg och redigera information.

4 Leta reda på "Lägg till bilder" eller avsnittet "Ladda upp bilder" av profilredigeraren. Klicka på "Bläddra" för att börja läsa in bilder som du vill dela med din profil på den sociala nätverkssajten. Pop-up mapp katalog fönster ska öppnas till hårddiskens mappen Bilder automatiskt.

5 Välj varje bild som du vill ladda upp och dela och klicka sedan på "Öppna" -knappen i filmapp katalogfönstret för att flytta bilderna från hårddisken till socialt nätverk s Förare.

6 Klicka på "Överför" för att lägga till bilder till din profil och dela dem med dina profil tittare. Alla valda bilder kan visas på din profil fotogalleri avsnitt.

Uppladdning och bilder Dela genom en bildfil Webbhotellet

7 Gå till en bild webbhotellet i din webbläsare. Se Resurser för en lista med förslag på bild fientlig tomten.

8 Bläddra till bildfilen webbplatsens uppladdning ansökan. Klicka dess "Bläddra" -knappen för att komma åt filen katalogmappen fönster för hårddisken.

9 Välj en bild som du vill ladda upp för att dela. Klicka på "Öppna". I de flesta fall kommer bilder måste laddas upp individuellt när bildfil fientlig tomten eftersom enskilda URL-länkar skapas för varje fil.

10 Dubbelklicka på "Ladda upp" åtgärder under webbplatsens uppladdning ansökan. När bildfil webbhotellet sida omdirigeringar, kommer en URL-länk skapas för bilden. När länken nås, kommer bilden att vara tillgängliga för visning.

Tips

  • Vid användning av sociala nätverkssajter, måste du ha ett aktivt konto för att ladda upp och dela bilder. Om du inte har ett konto, helt enkelt skapa en genom att klicka på "Registrera dig" eller "Join Now" åtgärder på Facebook.com, MySpace.com, Bebo.com eller Tagged.com.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com