Hur man kan stoppa Windows Mail Från Vidare meddelanden

March 19

Windows Mail, standard e-postklient som ingår i Windows Vista, har förmågan att konfigurera regler om hur meddelanden hanteras. En populär regel som kan sättas upp är att ha Windows Mail automatiskt fram inkommande meddelanden till en annan e-postadress - en funktion som kan vara särskilt användbart om du kommer att vara borta från datorn under en längre period. När du kommer tillbaka, men kommer du vill att Windows Mail att sluta vidarebefordra meddelanden. Radera den associerade regeln när du inte längre vill att Windows Mail att vidarebefordra meddelanden automatiskt.

Instruktioner

1 Starta Windows Mail. Navigera till menyn "Verktyg" längst upp på skärmen, klicka sedan på "Regler" och "E-post". Detta visar "Regler för meddelande" fönstret.

2 Kontrollera att fliken "Mail Rules" är valt och klicka sedan på regeln som du vill ta bort. Om regeln som orsakar meddelanden som ska vidarebefordras automatiskt är inte uppenbart av namnet, klicka på varje regel sedan läsa texten som visas under "Regelbeskrivning" längst ned i fönstret.

3 Klicka på knappen "Ta bort" efter att ha valt den regel som du vill ta bort.

4 Klicka på "OK" för att stänga fönstret och återgå till Windows Mail.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com