Hur man använder Twitter för att främja en affärs

January 30

Kraften i sociala medier verktyg och sociala nätverk för att främja ett företag är en ständigt växande fenomen. Från att bygga kundrelationer till att driva trafik till webbplatser, företag använder dessa verktyg för att främja namn erkännande, tillföra värde och hitta nya kunder. Twitter, en av de nyaste sociala nätverksverktyg, är väl lämpade för dessa ändamål.

Instruktioner

1 Bestäm dina mål. Twitter är anpassade till specifika typer av PR uppgifter framför andra. Det är ett underbart sätt att få uppmärksamhet, bygga varumärkeskännedom och ge information till kunder. Det är ett fruktansvärt sätt att erbjuda annonser, dock.

2 Förstå mediet. Twitter är ineffektiv som ett PR-verktyg om det inte används på rätt sätt. Det bygger på en avgjort personliga och sociala element. Sända slumpmässiga länkar ut på Twitter kommer att ge lite resultat, om något.

3 Nätverk med dina följare. Ju fler användare som följer dig på Twitter, desto mer effektiva dina PR-insatser är. Att ha ett par hundra anhängare kommer inte att ge nästan lika goda resultat som har ett par tusen anhängare.

4 Bygga PR-insatser. Som du utveckla relationer med andra människor på Twitter, be dem att hjälpa dig att marknadsföra ditt företag. I gengäld vara redo att hjälpa dem att främja sin verksamhet när det är dags.

Tips

  • Twitter har en ganska stor spam svarta listan. Om du använder Twitter för att främja en verksamhet via skräppost eller andra tvivelaktiga metoder, riskerar du att du kommer att läggas på den svarta listan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com