Så här importerar en Facebook album på en webbplats

January 31

Så här importerar en Facebook album på en webbplats


Facebook är en av världens mest populära fotodelningsverktyg, så om du har ett konto, det finns en god chans att du har sparat ett foto eller två till din profil eller sida. Om du har skapat ett antal album och vill flytta dessa album till en annan plats, till exempel en webbplats eller blogg, måste du dra nytta av en tredje part verktyg för att ladda ner bilder till datorn. Då kan du dela dem vart du vill.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto.

2 Skriv "Album Loader" i sökrutan högst upp på din Facebook-sida och klicka på "Album Loader" val från rullgardinsmenyn som visas.

3 Klicka på "Hämta App" för att börja ladda ner album Uploader till din dator. Klicka genom de nödvändiga tillstånd skärmar för att fortsätta hämtningen.

4 Navigera till Facebook-album i din Facebook-profil eller sida som du vill importera till en annan webbplats.

5 Högerklicka på albumet största bilden och välj "Ladda ner Photo Album" från listan med alternativ. När rutan Spara som visas väljer du en fil eller mapp på datorn där du vill spara albumet, klicka sedan på "Ladda ner" eller en liknande funktion.

6 Gå till webbplatsen som du vill importera fotoalbum och navigera till din webbplats mediahanteraren sektion. Importera bilderna på samma sätt som andra bilder, i enlighet med riktlinjerna för ditt content management system.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com