Hur man använder händelser i Facebook

January 31

Hur man använder händelser i Facebook


Förutom grupper, nyhetsflöden, applikationer och meddelanden, Facebook erbjuder händelser som ett unikt sätt att kommunicera med vänner och andra Facebook-kontakter. Funktionen gör det möjligt att skapa och organisera en händelse från grunden, inklusive datum, platser, detaljer och RSVP. Vem som helst med ett Facebook-konto kan skapa och hantera händelser.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på länken "händelser" i den vänstra ramen. Klicka på knappen "Skapa en händelse" på toppen av skärmen för att redigera en ny händelse sidan.

2 Klicka på kalenderikonen för att välja ett datum för händelsen. Klicka på rullgardinsmenyn för att välja en viss starttid. Om du vill lägga till en sluttid för händelsen, klicka på "Lägg till sluttid" -länken och upprepa processen.

3 Ange ett namn på händelsen eller en allmän översikt i "Vad planerar du?" låda. Det här namnet visas när andra får en inbjudan eller visa eventsidan.

4 Ange evenemangets plats i "Var?" låda. Om du vill bifoga en specifik adress till händelsen, klicka på "Lägg till gatuadress" länken och ange lämplig information i "Street" och "City / Town" lådor.

5 Ange någon ytterligare information i "Mer info?" låda. Endast Facebook-användare som tittar Event sida kommer att se den här informationen.

6 Klicka på "Välj rum" för att bjuda in Facebook-vänner till händelsen. Placera en bock bredvid vänner att lägga till dem i listan, eller ange ett namn i sökrutan för att hitta specifika vänner. Du kan även ange en e-postadress i den nedre rutan för att bjuda in kontakter som inte använder Facebook. Klicka på "Spara och stäng" när du är klar.

7 Låt "Vem som helst kan visa och OSA" låda kontrolleras för att göra en offentlig tillställning, eller avmarkera den för att hantera gästlistan själv. Om du avmarkerar rutan, en andra "kan du bjuda in vänner" alternativet visas. Välj Ja för att tillåta vänner denna förmåga, eller välj Nej för att hantera inbjudningar själv.

8 Klicka på "Skapa händelse" för att slutföra skapandet händelsen och gå direkt till evenemanget sida. Härifrån kan du skriva på evenemangets Wall, eller klicka på "Välj gäster att bjuda in" för att lägga till fler gäster. Klicka på "Redigera händelse" för att ändra händelse grundläggande egenskaper.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com