Hur man installerar en Lexmark Z22 bläckpatron

February 23

Skriva ut foton, textdokument och andra objekt med en skrivare kräver användning av en bläckpatron. Det finns några steg som krävs för att lyckas få skrivaren att arbeta med en nyinköpt bläckpatron. Med några enkla förslag, kommer du snart lära hur man installerar en bläckpatron Lexmark Z22.

Instruktioner

1 Öppna Lexmark Kontrollpanelen finns på din dator för att starta installationsprocessen av dina bläckpatroner. För att komma till detta område genom att klicka på ikonen på skrivbordet eller öppna menyn "Program". Efter att ha öppnat Lexmark Kontrollpanelen, välj alternativet patroninstallationen.

2 Klicka på "Installera svart patron" eller "Installera färgkassett" kommandot innan den faktiska fysiska införande av en bläckpatron. När detta har gjorts, plocka upp bläckpatronen du ska installera i din Lexmark Z22 skrivare. Inspektera det för några märkbara fel som kan hindra det från fungerande med Lexmark Z22 skrivare. Om du gör upptäcka en defekt, placera den tillbaka i originalförpackningen för en eventuell retur.

3 Avlägsna tejpremsa som skyddar bläckpatronen. När du tar bort det här bandet, gör det försiktigt och undvika att röra vid exponerade koppar område som ligger på baksidan av bläckpatronen. Om du försöker att använda bläckpatronen utan att ta bort tejpen, kommer det att leda din Lexmark Z22 skrivare att sluta fungera korrekt.

4 Placera bläckpatronen i din Lexmark Z22 skrivare genom att sätta den i rätt hållaren. Du vet att det är korrekt insatt när du hör ett klickande ljud. Upprepa denna procedur för varje bläckpatron som måste installeras i skrivaren. Stäng Lexmark Z22 skrivarluckan när du är klar.

5 Rikta din nyinstallerade bläckpatronen genom att skriva ut testsidor. Dessa tester kommer att garantera att hela installationsprocessen har utförts på rätt sätt. När du har installerat bläckpatronerna Lexmark Z22 automatiskt ber att du testar skrivaren. Inom några minuter av att testa, kommer du att kunna avgöra om bläckpatronerna är väl fungerande med skrivaren.

Tips

  • Läs alltid de medföljande riktningar när du installerar en helt ny bläck cartridge.Always handskar när du installerar eller tar bort bläckpatronerna eftersom de kan läcka.
  • Försök inte att installera en bläckpatron med tejpen fortfarande sitter it.Don't tvinga en bläckpatron i en svår situation när installing.Avoid generiska bläckpatroner eftersom de inte kan fungera korrekt i skrivaren.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com