Hur man gör en webbplats som Webkinz

February 20

Hur man gör en webbplats som Webkinz


Webkinz webbplats ansluter en fysisk produkt köp med en avatar i en virtuell värld. Varje Webkinz leksak kommer med en unik produkt kodnummer som, när de införs under webbplatsen registreringsprocessen, kan köparen att skapa en online avatar för att spela i Webkinz massivt multiplayer online spel (eller MMOG). För att göra en webbplats som Webkinz, måste du spåra produkten kodnummer knutna till en fysisk produkt, ge en registreringsprocess för köpare av produkterna och erbjuder ett massivt multi-player virtuell spelvärld för era medlemmar att utforska och interagera med.

Instruktioner

1 Skapa en databas för att lagra produktkoder och medlemsinformation. I hjärtat av en webbplats som Webkinz är en stor databas som lagrar produktkoder och medlem kontoinformation, såsom användarnamn, lösenord, ålder och kön. Skapa en liknande databas för att lagra dina produktkoder innan de registreras och även att lagra medlemsinformation och länka medlemsuppgifter till en produktkod efter att koden har registrerats.

2 Generera produktkoder och fäster produkter. Med hjälp av en manuell eller automatisk metod, generera produktkoder och lagra dem i databasen. Fäst varje produktkod till en produkt. Till exempel, har varje Webkinz plysch leksak en tagg som kan dras ut för att avslöja dess produktkoden.

3 Utforma en medlem registreringssida. Dina kunder kommer att behöva registrera sina produktkoder via din webbplats. Den nya medlemmen registreringssida har fält för att samla in information om varje ny medlem. Dessa fält motsvarar medlemsinformationsfält i databasen.

4 Utveckla ett massivt multiplayer online virtuell värld. När du registrerat dig, kommer din medlem vill ha något engagerande eller roligt att göra. Skapa en virtuell värld som medlemmar kommer att njuta av att utforska och där de kan interagera med andra medlemmar. Den virtuella världen kan innehålla uppgifter att slutföra, spel att spela, pengar eller valutasystemet och butiker.

5 Testa din webbplats. När din virtuella världen är på plats, testa varje aspekt av användarupplevelsen från din webbplats. Från registrering till att spela spel, testa varje funktion för att säkerställa att den uppfyller din webbplats mål. Om någon funktion inte fungerar korrekt, gå tillbaka och omarbeta programmet för den funktionen att rätta till problemet.

Tips

  • Testa varje komponent av webbplatsen som den är utvecklad och du eliminera några potentiella fel från de enskilda programmoduler innan du placerar dem tillsammans. Detta kan förenkla felsökningsprocessen för den färdiga webbplatsen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com