Hur rippa med EAC

April 19

Hur rippa med EAC


Rip perfekt, bit för bit, kopior av dina CD-skivor med hjälp av EAC (Exact Audio Copy). EAC, en gratis Audio Ripper, jämför rippade filer till de ursprungliga ljudfiler. Och om EAC inte kunde slita en perfekt kopia av en ljud-CD, genererar verktyget en tid logg över alla fel - såsom hoppar och poppar - finns i varje spår. Och en av de bästa sakerna med EAC är att programmet är helt gratis.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera en gratis kopia av EAC (se Resurser). Sätt en ljud-CD i datorns CD / DVD-ROM-enhet och sedan starta EAC.

2 Ange din ljud-CD: s ID-taggar genom att ange CD titel, artist, år och genre i lämpligt fält på toppen av EAC.

3 Klicka på "WAV", ligger på vänster sida av programmet. Välj en plats att lagra rippade ljudfiler med hjälp av "Spara Wave" fönstret som visas. Klicka på "Spara" för att börja rippa cd.

4 Använd "Status- och felmeddelanden", efter rippa en CD, för att kolla in kvaliteten på dina rippade spår. Om du märker några fel i loggen - som ligger under "Spårstatus och fel" rubrik - klicka på "Review Track" knappen längst ned på menyn.

5 Välj ett spår från din rippade CD filträd (t.ex. spår 2 - Track02), och klicka sedan på "Glitch Removal" för att försöka korrigera och ljudproblem med det valda spåret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com