Hur du ändrar utseendet på din Windows 7 Aktivitetsfältet

October 19

Hur du ändrar utseendet på din Windows 7 Aktivitetsfältet


Windows 7 Aktivitetsfältet är den horisontella linjen som visas längst ned på skrivbordet. Det är hem till Start-menyn, kortkommandon för öppna dokument och program, och olika meddelanden. Windows 7 Aktivitetsfältet är nästan alltid synliga, och därmed är det klokt att du vill att det ska vara estetiskt tilltalande. Det finns flera alternativ för att ändra utseendet på Windows 7 aktivitetsfält.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Utseende och anpassning" och "Aktivitetsfältet och Start-menyn." rutan Aktivitetsfältet och Start-menyn Egenskaper öppnas.

2 Klicka på "Aktivitetsfältet" -fliken. Välj olika alternativ för att ändra utseendet på Windows 7 aktivitetsfält. Till exempel, markera rutan bredvid "Använd Små ikoner" för att minska ikonen i aktivitetsfältet storlek, klicka på "Aktivitetsfältet Location" rullgardinsmenyn för att ändra där Aktivitetsfältet ligger på skrivbordet, eller klicka "skräddarsy" för att ändra vilka ikoner visas i aktivitetsfältet.

3 Klicka på "Apply" och "OK" när du är klar med konfigurationen av aktivitetsfältet.

4 Högerklicka på skrivbordet och välj "Anpassa."

5 Klicka på "Fönsterfärg." Välj en ny färg för aktivitetsfältet. Observera att färgen du väljer också kommer att tillämpas på fönsterkanter och Start-menyn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com