Hur ändrar jag min webbläsare Från Cursive till det normala?

July 3

Webbläsarens teckensnitt är typsnittet där orden på skärmen visas. Många justera tecken till sin webbläsare för att maximera synlighet och läsbarhet. Om din webbläsares typsnitt är kursiv, är det lätt att ändra den till en icke-kursiv typsnitt.

firefox

Öppna Firefox. Kontrollera att du har menyraden synlig högst upp i webbläsaren. Om det inte syns, högerklicka på området högst upp i webbläsaren och kontrollera Bar rutan Menyn för att göra det visas. När du har menyraden öppen, klicka på "Verktyg". Välj "Alternativ" från rullgardinsmenyn. Detta kommer att leda till en ruta att dyka upp som "Alternativ" längst upp. Klicka på knappen "Innehåll" längst upp i rutan. Du kommer att se ett område där det står "Teckensnitt & färger." Här är där du kan välja typsnitt för din webbläsare, både typsnitt och storlek. Välj ett typsnitt som inte kursiv, exempelvis Times New Roman eller Arial. Du kan också stänga av webbplatser från att använda egna teckensnitt från denna ruta. Klicka på "Avancerat" och sedan avmarkera "Tillåt sidor att välja sina egna typsnitt, i stället för mitt val ovan." När du har valt en ny font, klicka på "OK". Du kan behöva starta om webbläsaren för att ändringarna ska ske.

Krom

Öppna webbläsaren Chrome. Klicka på "Verktyg" -ikonen i övre högra hörnet. Detta är knappen med skiftnyckel emblem på det. I menyn Verktyg och välj "Alternativ". Klicka på "Under huven" -fliken. Rulla ned till "Web Content" och klicka på "Ändra teckensnitt och språkinställningar." Ett annat fönster kommer att dyka upp med textinställningar för Chrome. Under teckensnitt, har du möjlighet att ändra serif, sans-serif, och fast bredd teckensnitt genom att klicka på "Ändra". Bestäm vad du föredrar är, klicka sedan på "OK". Klicka på "OK" en gång i nästa fönster och klicka sedan på "Close". Om ändringarna är inte omedelbar, starta om webbläsaren.

Internet Explorer

Öppna Internet Explorer. Klicka på "Visa" längst upp i webbläsaren och välj sedan "Alternativ". Detta borde öppna ett fönster till fliken "Allmänt". Om inte, hitta fliken "Allmänt" i fönstret som dyker upp. Klicka på "Inställningar för teckensnitt" längst ned i fönstret. Från den här rutan kan du välja standardtypsnitt samt storleken på typsnittet. Klicka på "OK." En omstart av webbläsaren kan vara nödvändig.

Opera

Öppna webbläsaren Opera och klicka på "File" längst upp. Klicka på "Inställningar" i menyn för att öppna en låda med alla dina önskemål. Inom detta fält, klicka på "typsnitt och färger." Klicka på "Normal" för att ändra typsnitt för webbläsaren, eller välj ett annat typsnitt. Klicka på "OK" när du har valt ett typsnitt och klicka sedan på "sidformatmallen" i "Inställningar" -listan. Avmarkera "Page formatmall" och "Page typsnitt och färger för användaren och författare läge." Välj "Mina teckensnitt och färger" användaren och författare läge. Klicka på "OK" och sedan klicka på "Enter". Du kan behöva starta om Opera att tillämpa ändringarna.

Safari

Öppna webbläsaren Safari och klicka på menyn Safari huvudet på toppen. Från rullgardinsmenyn, välj "Inställningar" för att göra en dialogruta dyker upp. Klicka på "Framträdanden" i den här rutan. Det kommer att finnas en möjlighet att ändra standardteckensnittet för webbläsaren. Klicka på "Välj" bredvid standardtypsnitt alternativet. Välj det typsnitt du vill byta till och stäng sedan "teckensnitt" rutan och "utseende" fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com