Hur man öppnar en MSI-fil på en Mac

May 30

Hur man öppnar en MSI-fil på en Mac


Med de många förlängningar filtypsobjekt som kan finnas på din dator, kan det vara svårt att avgöra vad du behöver göra för att visa vissa filer. Den MSI förlängning är en fil som fungerar som ett installationspaket utvecklats exklusivt av Microsoft för formatet Windows. För Mac-användare, kan detta innebära ett problem för visning MSI-filer. Men det finns en lösning i form av utvinna programvara.

Instruktioner

1 Ladda ner extractor programvara. Utvinna program som "Utdrag Nu", "Alpha Zip" och "Universal Extractor" finns tillgängliga online för köp och nedladdning. Söka efter "Extrahera Software" kommer att ta upp många val, så välj en att ladda ner.

2 Installera programvaran. När utvinna programvaran laddas ner genom att klicka på ikonen för att öppna steg-för-steg genomgång. Beroende på vilken produkt version, kan du behöva ladda ner en uppdaterare, men detta bör helt enkelt vara en del av installationsprocessen, så bara att följa stegen för att få uppdateringen. Detta bör vara färdig steget till att göra programvaran i drift.

3 Extrahera .msi-filerna. När utvinna programvaran är installerad, öppna programmet genom att dubbelklicka på ikonen. Det kommer att ta upp en inmatningsskärmen, där du kan välja vilken fil du vill extrahera och där du vill att de extraherade filerna att gå. Välj din MSI-filen och klicka på "Start" -knappen, eller programmets motsvarande.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com