Hur konvertera PBP till CSO

July 22

Hur konvertera PBP till CSO


Filer med tillägget PBP, som en firmware uppdatering eller en skräddarsydd fil, används av den handhållna Sony PlayStation Portable (PSP) spelsystem för att starta programmet. CSO är en fil förlängning i upp till nio nivåer av komprimerade ISO disk bildformat. CSO filer används för att arkivera PSP-spel. För att komprimera PBP-filer till en CSO, måste ett program som Microsoft Windows PSP ISO Kompressor användas.

Instruktioner

1 Ladda ner PSP ISO Compressor v1.4 för Windows från PSP-Hacks.com. Det finns som freeware och kan även komprimera i JSO och DAX-format.

2 CISO Plus tillverkar en gratis PSP ISO Kompressor som reducerar den resulterande CSO-fil med en speciell funktion som kallas "Lost områden." Det har också dual-core förbättring och intelligenta kompressionsmoder för att öka hastigheten i spelet.

3 Den QPSP Manager 2.0 program av Softpedia fungerar för både Microsoft Windows och Macintosh Linux och OS X-plattformar. I tillägg till en PSP ISO kompressor och har en PSX ISO-omvandlare, applikationsförvaltning och spara spelet backup-system.

Tips

  • Se till att program som du väljer att ladda ner inte har virus, är från en pålitlig webbplats och det är i den version (Mac eller Windows) som du behöver.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com