Top juridiska webbplatser för att ladda ner musik

August 10

Top juridiska webbplatser för att ladda ner musik


Illegal nedladdning av musik är på nedgång som ett antal rättsliga webbplatser som erbjuder en säker, prisvärd och omfattande musik-nedladdning alternativ in på marknaden. En handfull stora leverantörer erbjuder högkvalitativa digitala kataloger med miljontals tillgängliga låtar, och ett växande antal mindre etiketter, konstnärer och oberoende företag som säljer MP3 från sina webbplatser. Det finns också massor av Teaching där upp-och-uppstickare erbjuda "prova" spår att höja sin profil och exponera sin musik till en bredare publik. Vissa artister har också bonusspår när du hämtar sina album.

iTunes

Apple iTunes är den största och mest framgångsrika laglig nedladdning service. Jukebox mjukvara för att organisera och spela musik, vilket tyder på musik, rippa cd-skivor och överföra musik till olika bärbara enheter är gratis men också inrymmer Apples pay-per-download musikaffär. Dess stora katalog finns att hämta för $ 0,69, $ 0,99 eller $ 1,29 en pop och inte längre skyddas i enlighet med Digital Rights Management (DRM) lagar, vilket innebär att låtar kan överföras till en bärbar musikuppspelningsenhet. iTunes erbjuder också åtminstone en fri spår nedladdning per vecka. Den placeras i butiken varje tisdag och finns att ladda ner till följande tisdag.

napster

Napster är mest känd för att revolutionera musikindustrin som den första stora illegala platsen musik nedladdning. Sedan dess stängning i 1999, hade tagits över av många privata medieföretag innan de slutligen förvärvas av Best Buy, som förvandlade webbplats till en legitim streaming och nedladdning service. Napster ger tre olika alternativ månatliga medlemskap från $ 4,17, alla erbjuder obegränsad streaming och ett antal låtar att ladda ner från sin 12-miljoner-plus katalog. Medlemmar kan också köpa DRM-fria MP3-nedladdningar på en rabatt. Napster erbjuder en MP3-butiken samt en pay-per-track butik som inte kräver en månadsavgift.

7 Digital

7 Digital är en annan stor aktör på den digitala hämtar scen, har gjort behandlar stora etiketter (Sony, Universal, EMI och Warner) i syfte att sälja en 11-miljoner-plus katalog över högsta kvalitet MP3 från främst traditionella artister. Spåren är lämpliga för alla bärbara musikspelare och som iTunes, betalar du per låt eller ladda ner album (från $ 0,82 en låt eller $ 5 ett album). Det finns också massor av försäljning titlar tillgängliga och ett brett utbud av information om musiken, från nyheter och recensioner till olika listor som belyser de mest populära innehåll.

eMusic

Den globalt tillgängliga prenumerationstjänst från eMusic börjar på $ 11,99 per månad för upp till 24 låtar från sin 10-miljoner sångkatalog. Spåren är främst från flera oberoende etiketter och konstnärer, men dess val är fortfarande mycket omfattande och mycket mer kostnadseffektiv än iTunes. Filerna är av hög kvalitet, DRM-fria MP3-filer som kan spelas upp på alla system eller anordning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com